NYHETER

Hvordan gjøre daglig tepperensing i hjemmet

Update:25-10-2021
Summary: 1. Støvsug grundig For å opprettholde utseendet og teksturen på teppet, er det viktigste å støvsuge regelme...
1. Støvsug grundig
For å opprettholde utseendet og teksturen på teppet, er det viktigste å støvsuge regelmessig og på riktig måte. Støv vil trenge inn i teppet, kutte de myke fibrene og forårsake slitasje på teppet.
Derfor, uansett hvilken rengjøringsmetode du bruker senere, må du først rydde opp i det flytende støvet, partiklene og håret på teppet.
Hvis teppet er av typen med hårflyt, skal det ved støvsuging suges mot hårstrømmens retning. Prøv å suge opp alt rusk fra hjørnene, og samarbeid deretter med valsen for å rydde opp alt det faste avskummet på grunnteppet. .
Men for noen tepper med veldig lange hår, som for eksempel ulltepper, er hårene tynne og lange og behagelige å bruke, men det er lett å samle opp støv og støvmidd. I tillegg til støvsugeren nevnt ovenfor, må støvfjerningen av denne typen tepper koordineres. En nålebørste, børst all bust før du støvsuger.
2. Lokale flekker
I tillegg til støv og støvmidd vil du noen ganger finne noen uidentifiserte flekker og fargeflekker på teppet når du rengjør, og du må bruke rengjøringsmidler.
Men la aldri teppet bli for vått, ellers kan det bli mugne. Selv om det ikke blir muggent tar det lang tid før teppefibrene tørker, og de kan ikke tråkkes på i lufttørkeperioden, fordi de lett blir skitne og etterlater flekker, og noen fibre er skjøre og lett skades når de er våte.
3. I tillegg til midd
Tepper laget av naturlige fibre eller syntetiske fibre kan inneholde støvmidd. Støvmidd gjemmer seg dypt i haugen og lever av den akkumulerte danderen. Ulltepper er spesielt problematiske i denne forbindelse.
Men dette kan unngås ved å redusere fuktighet, god ventilasjon og hyppig og grundig støvsuging.
Noen bruker en middfjerningsanordning og en middfjerningsspray. Faktisk tror jeg fortsatt at fjerning av en middanordning er en liten håndstøvsuger med lys, og den faktiske effekten av middfjerningssprayen er vanskelig å måle.3