NYHETER

7 faktorer å vurdere når du kjøper en damprenser, del én

Update:24-10-2020
Summary: Grunnene til at du ønsker en damprenser og hvordan du planlegger å bruke den, vil utvilsomt påvirke hvilken damprenser so...


Grunnene til at du ønsker en damprenser og hvordan du planlegger å bruke den, vil utvilsomt påvirke hvilken damprenser som er best for deg. For å finne ut hvilken damprenser som er mest fornuftig for dine behov, er dette syv av hovedfaktorene du bør ta i betraktning.

1. Størrelse og vekt
Fra kommersielle enheter til håndholdte, damprensere kommer i et ganske bredt spekter av størrelser, former og vekt. Den generelle omfanget vil variere på typen du kjøper, så vel som hver enkelt modell.

Før du kjøper en damprenser, sørg for å se på dimensjonene og vekten til enheten. Når du vet størrelsen og totalvekten, tenk på om du er villig til å skyve rundt en stor, tung gjenstand, eller om du foretrekker noe mer lett og bærbart. Hvis du ikke er komfortabel med å bære eller dytte rundt en tung damprenser, kan det virke avskrekkende mot å bruke den.

En annen ting å huske på, er at uansett hvilken modell du velger, må du finne et sted å oppbevare den. Før du kjøper den, sørg for at du har nok plass til at den kan sitte når den ikke er i bruk. De fleste huseiere vil foretrekke å holde det ute av syne, for eksempel i et skap, når det ikke er i bruk. Har du nok plass til det?

2. Kostnad
Hvilken type damprenser du går med vil ha en betydelig innflytelse på prisklassen du vil se på. Håndholdte damprensere og dampmopper kan bli funnet til svært rimelige priser som ikke vil føles som en stor investering. Noen modeller av sylinder- og dampdamprensere kan bli svært dyre, men de er nyttige for et bredere utvalg av jobber og kan potensielt spare deg penger på andre rengjøringsprodukter, samt spare deg tid i det lange løp.

Mange av merkene som er priset i lav-til-midt-området fikk virkelig solide anmeldelser i vår forskning, så for den gjennomsnittlige huseierens formål vil en rimelig damprenser sannsynligvis gjøre susen. Men alt kommer ned til hva du planlegger å bruke det til. Hvis du planlegger å bruke den ofte, vil vi anbefale å investere i en litt penere enhet, i stedet for bare å velge det rimeligste alternativet som er tilgjengelig.

3. Vedlegg og tilbehør
De fleste damprensere kommer med noen få grunnleggende tilbehør som du kan bruke på forskjellige typer overflater for å hjelpe deg med å rense forskjellige områder av hjemmet ditt. De fleste merker tilbyr også flere tilbehør og tilbehør til damprenserne som du kan kjøpe separat (eller kan komme med noen modeller).

Hvis du vil ha en damprenser som er allsidig og kan brukes til et stort antall gjenstander, overflater og mellomrom, bør du vurdere hvilke tilbehør som følger med hver modell, samt hva som er tilgjengelig for deg å kjøpe ved siden av den. Sørg på forhånd for at det du kjøper vil ha funksjonaliteten eller vedleggene for alle typer rengjøringsjobber du planlegger å bruke det til. Hva er vitsen med å kjøpe en damprenser som ikke lar deg rengjøre alle områdene du ønsker?