NYHETER

7 faktorer å vurdere når du kjøper en damprenser, del tre

Update:06-11-2020
Summary: 7. Brukervennlighet Ofte vil lettere modeller av damprensere være lettere å jobbe med enn heftigere, men de større typen...

7. Brukervennlighet
Ofte vil lettere modeller av damprensere være lettere å jobbe med enn heftigere, men de større typene damprensere kan gi en dypere rengjøring. Det er en gåte som må løses av alle som kjøper en damprenser.

Hvis du er bekymret for ubehaget ved å håndtere en stor eller tung damprenser, kan det være verdt å bytte med en mindre og brukervennlig modell. Men hvis du virkelig ønsker en enhet som kan gi en dyp rengjøring, kan det hende du må gå med en større enhet enn du først forventet.

Ekstra funksjoner å se etter:
Kontinuerlig påfylling:
Noen modeller har en kontinuerlig påfyllingsfunksjon, noe som betyr at de har to vanntanker, slik at du kan fylle på én mens du er midt i rengjøringen for ekstra bekvemmelighet.

Kombinasjonsmodeller:
Du kan finne modeller som blander to typer damprensere i en, som dampmopper som også har en håndholdt damprenser eller en støvsuger/damprensekombinasjon som også fungerer som en støvsuger. For de som ønsker å spare oppbevaringsplass i skapet, kan en to-i-ett-modell være det smarte valget.

CIXI V-MART ELECTRIC TECH.CO., LTD.er en profesjonell produsent for små husholdningsapparater, som integrerer produktutvikling, verktøyfabrikasjon, masseproduksjon og montering. Etablert i 2003, i en modernisert industrisone som dekker 25 000 kvadratmeter. Med avanserte injeksjonsmaskiner, prosesseringsmaskin, erfarne medarbeidere og en sterk teknisk kraft gir oss et godt grunnlag for storskala produksjon. Også etablert et omfattende kvalitetskontrollsystem i henhold til ISO 9001:2000 standarder.