NYHETER

Slik avkalker du damprenseren

Update:29-09-2022
Summary: 1. Slik avkalker du damprenseren Damprensemaskinen er et relativt brukervennlig husholdningsrengjøringsutstyr, som kan møte...
1. Slik avkalker du damprenseren

Damprensemaskinen er et relativt brukervennlig husholdningsrengjøringsutstyr, som kan møte behovene til moderne urbane familier. Det er bedre enn tradisjonelle rengjøringsverktøy når det gjelder funksjon og gjennomførbarhet. Den er veldig egnet for husholdningsbruk, men når du bruker den, vil du noen ganger finne Det er kalk inni, så vet du hvordan du avkalker damprenseren?

Poenget å være oppmerksom på når du bruker en damprensemaskin om vinteren, er avkalking. I henhold til ulik vannkvalitet i ulike deler av landet, må damprensemaskinen rengjøres regelmessig. Kalkfjerning en gang i måneden. Metoden for avkalking er å blande 10:1 avkalkingsmiddel i vanntanken, slå på maskinen for å fungere, få maskinen til å suge vannet blandet med avkalkingsmiddel inn i maskinen i en uke, og deretter slå av maskinen og la den stå. for en natt. Neste dag, bruk en syklus med rent vann i en uke for å skylle ut avkalkingen.

2. Hva er vedlikeholds- og vedlikeholdsmetodene til damprensemaskinen?

For å forlenge levetiden til rengjøringsmaskinen er daglig vedlikehold svært viktig og må implementeres strengt:

1. Kontroller nivået av smøreolje i veivhuset til høytrykkspumpen hver dag, og skift ut smøreoljen hver tredje måned.

2. Rengjør vanninntaksfilteret annenhver uke.

3. Rengjør drivstoffdysen og tenningselektrodeenheten en gang i måneden.

4. Skift drivstoffilteret én gang i mars.

5. Demonter og vask høytrykksoljepumpen én gang i mars.