NYHETER

Hovedpunktene for å kjøpe dampmopp

Update:01-06-2020
Summary: Kjøp poeng Hvis du vil starte en dampmopp, se etter følgende punkter for å kjøpe. klassifisering Det er for tiden ...

Kjøp poeng
Hvis du vil starte en dampmopp, se etter følgende punkter for å kjøpe.

klassifisering

Det er for tiden to hovedtyper av dampmopper. Den ene er å dra en vanntankvert på baksiden som en soveromsstøvsuger. Fordelen med denne dampmoppen er at vanntanken har stor kapasitet og mer dysetilbehør. Ulempen er at volumet er stort og bevegelsen ikke er praktisk. Den andre er at, som en håndholdt støvsuger, er hovedkomponentene i vanntanklyset integrert. Denne dampmoppen er mer lett, men kapasiteten og funksjonen til vanntanken vil være begrenset. Det er verdt å merke seg at de vanlige dampmoppene som for tiden er på markedet alle er kablet, og du bør også være optimistisk når det gjelder lengden på ledningen når du kjøper. Den er for kort til å rengjøre.

Rengjørende effekt

Hvorvidt renseeffekten til en dampmopp er utmerket er direkte relatert til mengden damp som slippes ut og temperaturen. Ved kjøp vil en dampmopp med mye tåke og temperatur over 120 grader Celsius ha bedre dekontamineringsevne. Rengjøringseffekten til dampmoppen er også relatert til mengde damptåke og temperatur. Renseeffekten av den store mengden dugg og temperaturen over 120 grader er relativt bedre.

Funksjonelt tilbehør

Noen dampmopper er kun utstyrt med mopp for rengjøring av bakken, og noen mopper renser fliser og gulvfliser intelligent, og noen mopper kan rengjøre tepper og tregulv. Samtidig, jo mer rikelig dampmoppetilbehøret er, desto flere funksjoner, og de andre dysene kan også rense kjøkkenfett, glass, sofaer, etc., bør kjøpes på forespørsel, sørg for å spesifisere brukskravene før du kjøper , for å se om moppen som skal kjøpes møter hjemmemiljøet .

Ulemper med dampmopp
Selv om dampdraget sparer oss fra å bøye oss når vi mopper gulvet, og er rik på funksjoner, er det ikke perfekt i bruksopplevelsen.

trygt spørsmål

Dampmoppen avgir høytemperaturdamp ved 120 grader Celsius, noe som kan forårsake brannskader hvis den berøres ved et uhell. Så unngå å spraye til barn, kjæledyr eller blomster ved bruk.

Vannflekkproblem

Selv om mange produkter hevder at de kan tørkes umiddelbart når de publiseres, rapporterer mange brukere at noen produkter fortsatt har vannrester på gulvet etter bruk. Dette er også retningen for fremtidig produktforbedring.

I det hele tatt har dampmoppen, som er et fremvoksende elektrisk husholdningsprodukt, gode tilbakemeldinger. Sammenlignet med tradisjonelle mopper er den sunnere og arbeidsbesparende, den kan enkelt fjerne en rekke flekker og har rikt tilbehør. Den kan også rengjøre tekstiler, glass, kjøkkenutstyr osv. , Qiuzhenjun er fortsatt veldig optimistisk angående dette produktet!