NYHETER

Topp syv grunner til å dampe rent

Update:19-01-2022
Summary: 1. Kjemikaliefri rengjøring Pålitelige damprensere Siden vann og varme er de eneste elementene som kreves for damprengjør...
1. Kjemikaliefri rengjøring
Pålitelige damprensere Siden vann og varme er de eneste elementene som kreves for damprengjøring, har rengjøring og desinfisering av hjemmet ditt aldri vært enklere og mer miljøvennlig. Tross alt, er det virkelig fornuftig å tilberede mat på benken din som du har rengjort med kjemikalier? Ikke bare hjelper damprensere til å eliminere kjemikalierester i hjemmet ditt, noe som gjør det til et tryggere sted (spesielt for barn og kjæledyr som praktisk talt bor på gulvet), men de hjelper også miljøet ved å redusere mengden kjemikalier som blir vasket ned. dreneres og resirkuleres tilbake til vannforsyningen vår.

2. Et helt nytt nivå av renhold
Mens du fortsatt trenger å anstrenge deg mens du rengjør, overgår resultatene etter bruk av en damprenser den konvensjonelle metoden for rengjøring med et kjemisk løsemiddel og svamp eller mopp. Siden damp deodoriserer og desinfiserer med varme og fuktighet, fjernes rusk grundig og raskt, og etterlater en kjemisk fri rengjøring som gjør rengjøringen til en enklere jobb for deg. Fra bad til kjellere, for store overflater som flislagte gulv og benkeplater, tepper, møbeltrekk og til og med griller, finnes det vedlegg for rengjøring av alle områder i huset ditt. Du vil ende opp med å rense ting du har unngått i evigheter.

3. Bruk mindre penger på rengjøringsutstyr
Bruk mindre penger på rengjøringsutstyrDu trenger aldri å bestemme deg for sitron- eller furufuft igjen! Du vil aldri trenge gulvpolerer, glass sparkler, ovnsrens, fliseblåser eller den skallete fyren i den hvite t-skjorten som henger rundt igjen (for de som ikke fikk den referansen – Mr. Clean). Du trenger ikke engang de svette gummihanskene for å beskytte hendene dine mot løsemidler. Å eie en damprenser betyr at du har ett eksepsjonelt rengjørings- og desinfiseringsverktøy for å takle en rekke rengjøringsbehov rundt hjemmet ditt. Hva vil du gjøre med alle de ekstra pengene? Hva vil du gjøre med all den ekstra plassen?

4. Jakt på og eliminer de vanskeligste og ekleste gjerningsmennene
Drep virus og mugg med damprensere. Bakterier, virus og mugg kan kanskje ikke oppdages, men de er potensielt noen av de mest farlige patogenene i hjemmet ditt som kan føre til irritasjoner, allergier og infeksjoner. Når du bruker en damprenser, trenger de små varme dampmolekylene inn i porene på overflaten du rengjør, og når de kommer i kontakt med den kjølige overflaten til porene, utvider de seg og tvinger alt smuss, rusk og bakterier til flate. Dampmolekyler er så varme at de ikke bare er i stand til å trekke ut patogener som E. Coli og Salmonella fra overflateporene, men også drepe dem. Farvel smittsomme fiender!

5. Drep og kontroller allergener som støvmidd
Solen strømmer inn, og det er små "ting" som flyter i lysstrømmen. Mange av disse luftbårne partiklene er noen av de mest produktive allergiutløsere i hjemmet ditt - de er avfallsstoffet fra støvmidd. Støvmidd er nest etter pollen i de viktigste årsakene til allergiske reaksjoner. Fordelene med damprengjøring er å regelmessig fjerne disse mikroskopiske, nysfremkallende skadedyrene for godt. Noen allergiske reaksjoner oversettes til astma (som er på vei oppover blant barn), men studier viser at unngåelse av allergener i tidlig barndom kan forhindre utbruddet av astma. Å bruke en damprenser er en fin måte å holde alle i hjemmet sunnere ved å eliminere disse allergenene fra madrasser, puter og polstrede møbler.

6. Barn og leker
Steam Cleaning for Kids' Toys Damprensere kan bidra til å forvandle en bakteriefylt, luktende barnehage til et skinnende rent, kjemikaliefritt barnereservat. Leker, spesielt de som barn deler mens de leker, er beryktede bakteriefeller som er mer enn effektive til å tiltrekke seg en rekke kroppsvæsker. En damprenser vil drepe alle dvelende gjester som kan dvele etter en lekedato fylt med nysing og rennende nese.

7. En kjæledyrelskers nye bestevenn
Bruk en damprenser for å drepe lopper Bare fordi du har et kjæledyr, trenger ikke huset å lukte slik. En damprenser vil eliminere stinkende lukt fra hunden din, rense fuglebur og akvarier og pusse opp søppelkasseområdet slik at du ikke trenger å holde pusten når du går forbi. Varmen med høy temperatur dreper loppene, eggene deres og larvene deres – en damprenser vil trygt utrydde disse seige skadedyrene uten bruk av sterke, giftige kjemikalier.