NYHETER

Hovedfordelene med damprenser

Update:15-02-2023
Summary: 1. Kraften til damprenseren produserer ingen forurensninger, og strømforsyningen er tilgjengelig overalt. Så lenge det oppfyl...
1. Kraften til damprenseren produserer ingen forurensninger, og strømforsyningen er tilgjengelig overalt. Så lenge det oppfyller utstyrets strømbehov, kan det brukes uten miljømessige begrensninger.
2. Høytemperatur- og høytrykksdamprengjøringsolje smuss og støv er effektivt. Damprensemaskinen produserer damp i 1 minutt, og det er ingen grunn til å vente på rengjøring. Høytemperatur- og høytrykkssmuss for damprengjøringsolje produserer mindre avløpsvann og høy rengjøringseffektivitet.
3. Damp med høy temperatur har effekten av sterilisering og desinfisering, som kan rense og desinfisere omgivelsene til kjøkkenhetten og gasskomfyren for å oppnå kundetilfredshet.
4. Damprensemaskinen er liten og lett, veier kun 11 kg, og er bærbar og dør-til-dør rengjøring uten trykk.

CIXI V-MART ELECTRIC TECH.CO., LTD.er en profesjonell produsent for små husholdningsapparater, som integrerer produktutvikling, verktøyfabrikasjon, masseproduksjon og montering. Etablert i 2003, i en modernisert industrisone som dekker 25 000 kvadratmeter. Med avanserte injeksjonsmaskiner, prosesseringsmaskin, erfarne medarbeidere og en sterk teknisk kraft gir oss et godt grunnlag for storskala produksjon. Også etablert et omfattende kvalitetskontrollsystem i henhold til ISO 9001:2000 standarder.
Fabrikken vår dekker hovedsakelig tre produktkategorier: Damprenser, Varmeapparat og Foto-katalysator Myggfelle. Som en erfaren fabrikk på dette feltet har vi bygget langsiktige forhold til verdensomspennende selskaper og oppnådd et godt rykte over hele verden.

Kontaktinformasjon

Cixi V-Mart Electronic Technology Co., Ltd.

LEGG TIL: Hongyue Village, Xiaolin Town, Cixi City

TLF: 86-574-63511563
FAX: 86-574-63507818
E-post: [email protected]