NYHETER

Problemer som trenger oppmerksomhet ved bruk av plenmygglampe

Update:08-02-2023
Summary: Plenmyggdrepende lampe er mye brukt mange steder på grunn av fordelene med effektive og forurensningsfrie myggdrepende. Det g...
Plenmyggdrepende lampe er mye brukt mange steder på grunn av fordelene med effektive og forurensningsfrie myggdrepende. Det gir et trygt og komfortabelt produksjons- og bomiljø for mennesker samtidig som det dreper mygg effektivt. Noen problemer må du være oppmerksom på når du bruker plenmyggdrepende lampe. Følgende er en kort liste og forklaring.
1、 Riktig installasjon: unngå sterkt lys om natten og solcellepaneler om dagen
Det første du bør være oppmerksom på når du bruker plenmyggdreperlampen, er å installere den riktig. Når du installerer den pålitelige plenmyggdrepende lampen, bør installasjonsvinkelen til utstyret og klimaet på installasjonsstedet vurderes. Førstnevnte er fordi plenen er forskjellig fra andre gjenstander som krever myggmiddel og har lavere høyde. Derfor må installasjonsvinkelen justeres for å sikre effekten av å drepe mygg; Sistnevnte er for å unngå lokalt mulig dårlig vær for å sikre effekten av skadedyrbekjempelse og forlenge levetiden til utstyret.
2、 Vurder tidsperioden for myggangrep
I lys av den fungerende naturen til myggdrepende lamper på plenen, er det nødvendig å forstå tidsperioden for storskala myggangrep på installasjonsstedet. For å få plenen myggdreperlampen med godt omdømme til å spille sin rolle, i tillegg til at dens egen profesjonelle ytelse bør være foran andre lignende produkter på markedet, bør den også mestre den biologiske loven om myggangrep på installasjonsstedet. at den kan fange og drepe mygg i tide når det oppstår store utbrudd. Samtidig kan den også vitenskapelig planlegge bruksperioden for utstyr i henhold til denne biologiske loven for effektivt å spare energiforbruk.
3、 Rengjør plenen antimygglampen regelmessig
Det er mange mygg i selve plenområdet, og plenen antimygglampen vil drepe mange mygg om natten. Under bruk av plenmyggkontrolllamper, spesielt i sesongen da de brukes ofte, må utstyret rengjøres regelmessig. Rettidig rengjøring av lagringsplassen kan sikre normal drift av utstyret og fortsette å opprettholde god myggkontrolleffekt.
Fra punktene ovenfor er det ikke vanskelig å se at når du bruker plenen myggdreperlampen, bør den korrekte operasjonen utføres i henhold til de relevante instruksjonene fra produsenten og i kombinasjon med de spesifikke forholdene på bruksstedet. Samtidig bør utstyret vedlikeholdes og vedlikeholdes regelmessig for å forlenge levetiden, og dermed gi en viktig garanti for langsiktig dreping av mygg og skape god miljøkvalitet.